Lokal Cryobehandling

En lokalbehandling med Cryo er meget anderledes en et kammer og igen er der meget stor forskel på effektiviteten af behandlingen.

Lokalcryobehandling bruges til at hele ømme muskler, smerter og skader på lokale steder eks. knæ, skulder, håndled, albue, nakke, fødder mv. sådan, at du restituerer hurtigere og får en bedre opheling.

Hos CryoVital i Lyngby kan du få lokalcryo som er medicinsk godkendt med temperaturer helt ned til -162°. Denne behandling foregår med nitrogen nedkølet ilt som kan give en konstant og kontrolleret nedkøling og det er dette der før behandlingen yderst effektiv og derfor at du kan hele og restiruere op mod 50% hurtigere. Fordi dette er en medicinsk godkendt behandling kan den med stor fordel bruges i samarbejde med din fysioterapeuts behandling og træning.

Det er vigtigt når man lader sig behandle med så lave temperaturer at notere sig om sikkerheden er i top. CryoVitals nitrogenbaserede maskiner er CE- og CE Medical Certificeret. Maskinerne har yderligere EN ISO 13485-2016 Certifikat. Med andre ord betyder det, at disse maskiner er godkendt til hospitalsbrug.

Bestil et behandlingforløb og spar mindst 400,-